Golden Coins

Ka-ching.

Behalve met Euro's, kun je in onze winkels ook afrekenen met Golden Coins. De Golden Coin is een knipoog naar een van de oudste currencies in de gaming wereld, de Coins in het mushroom kingdom van Mario.

Wat is een Golden Coin waard?

Omgerekend in Euro's: 100 Golden Coins = 1 Euro.

Daarnaast hebben we soms speciale acties waarbij je alleen met Golden Coins kunt afrekenen.

Golden Coins Verdienen

Je kunt Golden Coins op de volgende manieren verdienen:

  • Verkoop je oude games. Bij het uitchecken kun je kiezen voor uitbetaling in Euro's of Golden Coins. Als je kiest voor Golden Coins krijg je een flinke bonus.
  • Nintendo's kopen. Voor elke 10 euro die je uitgeeft op RetroNintendoKopen.nl ontvang je 1 spaarpunt. Deze is vervolgens om te zetten in 100 Golden Coins.

Golden Coins Uitgeven

Je kunt je Golden Coins uitgeven op al onze websites.

Ze zijn te gebruiken op het gehele assortiment, er is geen minimumbesteding, en werken ook gewoon in combinatie met andere kortingsacties. Het enige waar ze niet op gelden is eventuele verzendkosten.

Je kunt je huidige saldo aan Golden Coins terugvinden op je account pagina. Je Golden Coins automatisch verrekend in je winkelmandje als je ingelogd bent.

Let op: Als je je Golden Coins uit wilt geven op RetroNintendoKopen.nl, moet je even contact met ons opnemen, dan zetten we je Coins om in spaarpunten voor die website.