Playstation 3 verkopen

Ben je van plan om jouw Playstation 3 te verkopen? Kom je jouw PS3 alleen nog maar tegen als je de kerstversiering van zolder haalt? De Playstation 3 is na de komst van PS4 door velen ingeruild voor de moderne opvolger, waardoor de PS3 van de tv-meubel is verbannen. Begrijpelijk, maar ook zonde van de hardware die nu stof staat te verzamelen. Wij van PlaystationVerkopen.nl zijn allergisch voor stof en doen er dan ook alles aan om consoles hier ver vandaan te houden. Door jouw PS3 te verkopen aan ons, kunnen wij deze weer opknappen en gereedmaken voor verkoop. Zo maken we weer iemand anders blij met gebruikte hardware. Jij het geld, zij de console en zelf profiteren we uiteraard ook mee. Verkoop je Playstation 3 via PlaystationVerkopen.nl om te profiteren van een supersnelle afhandeling en ontvang het geld binnen drie werkdagen op je rekening.


Jouw Playstation 3 spullen gemakkelijk verkopen:

  1. Stel je verkooplijst samen en zie direct welk bedrag je ontvangt.
  2. Stuur je spullen op met ons PostNL verzendlabel of breng ze langs in Utrecht.
  3. Je ontvangt het afgesproken bedrag binnen 3 dagen op je rekening.

Wat levert je PS3 op?

Checken wat jouw Playstation 3 spullen opleveren? Zoek mijn PS3 producten 💰Jouw PS3 verkopen via PlaystationVerkopen.nl

Hoewel je vele jaren plezier van je PS3 hebt gehad, is het nu tijd om er afscheid van te nemen. Gelukkig hebben wij net als jij het beste met jouw PS3 voor en zorgen we ervoor dat jouw console een nieuwe eigenaar krijgt die er net zoveel plezier van gaat beleven. Jouw PS3 verkopen via PlaystationVerkopen.nl levert je bovendien een aantal zekerheden op die je niet zou hebben als je jouw PS3 verkoopt via een platform als Marktplaats. Zo ben je bij ons binnen tien minuten klaar met het aanmelden van je console en games. Dit gaat super eenvoudig, je selecteert het PS3 spel dat je wilt verkopen en checkt direct hoeveel het spel waard is. Zo weet je precies hoeveel geld je op je rekening krijgt gestort nadat wij je verzending hebben ontvangen en gecontroleerd. Voor een PS3 met twee controllers en twee spellen als GTA V en Call of Duty: Black Ops II ontvang je al gauw 30 euro. Bereken je PS3 waarde direct door jouw verkooplijst samen te stellen.

Je PS3 games verkopen

Wil je jouw PS3 games verkopen? Als je toch van plan bent om je PS3 te verkopen, kun je maar beter meteen van het moment gebruik maken om je PS3 games ook te verkopen. Je PS3 spellen verkopen doe je heel eenvoudig, door jouw games te selecteren en aan je verkooplijst toe te voegen. In vier eenvoudige stappen kun je jouw Playstation 3 spellen verkopen, zonder dat je enige moeite hoeft te doen. Het enige wat je zelf moet doen is het afleveren van het pakket bij een PostNL-punt bij jou in de buurt. Woon je in de buurt van Utrecht? Dan kan je jouw producten ook langsbrengen bij ons kantoor. Meld je producten dan wel aan via onze website voordat je langskomt.

Verkoop je spullen vandaag nog

Jouw PS3 snel verkopen? Dan ben je PlaystationVerkopen.nl aan het juiste adres. Dankzij onze supersnelle afhandeling ontvang je binnen drie werkdagen het geld op jouw rekening. Het aanmelden van jouw spullen kost je slechts tien minuten. Wil je meer weten over onze werkwijze? Check onze FAQ of neem even contact met ons op.

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock