Playstation 4 verkopen

Op zoek naar een betrouwbare website om jouw PS4 snel te verkopen? Ben je gestopt met gamen op je PS4 of wil je overstappen op de Playstation 5? Dan kun je jouw PS4 verkopen via PlaystationVerkopen.nl. Wil je een originele of PS4 Pro verkopen? Bij ons kun je terecht met al je Playstation gerelateerde spullen. Door je PS4 via ons te verkopen heb je geen gedoe en rond je de verkoop binnen tien minuten af. In tegenstelling tot verkoopplatformen als Marktplaats verkoop je jouw Playstation 4 direct aan ons. Na ontvangst en controle van je spullen maken we het geld direct over, de PS4 knappen we op en verkopen we weer door of strippen we voor onderdelen. Wil je 100% zekerheid bij het verkopen van je PS4 (Slim of Pro)? Maak je paklijst aan en verkoop je PS4 vandaag nog.

Juist nu de PS5 net uit is, is dit het uitgelezen moment om je oude PS4 te verkopen. De prijs zal nu namelijk snel gaan dalen.


Jouw Playstation 4 spullen gemakkelijk verkopen:

  1. Stel je verkooplijst samen en zie direct welk bedrag je ontvangt.
  2. Stuur je spullen op met ons PostNL verzendlabel of breng ze langs in Utrecht.
  3. Je ontvangt het afgesproken bedrag binnen 3 dagen op je rekening.

Wat levert je PS4 op?

Checken wat jouw Playstation 4 spullen opleveren? Zoek mijn PS4 producten 💰Jouw PS4 verkopen via PlaystationVerkopen.nl

Na het uitbrengen van de PS4 in 2013 zijn er ruim 100 miljoen eenheden verkocht en was het daarmee een stuk succesvoller dan zijn voorganger, de Playstation 3. Zeven jaar lang heeft de Playstation 4 mogen domineren op de consolemarkt, maar na de aankondiging van de vernieuwde PS5 is dit een goed moment om je PS4 te verkopen. Je Playstation 4 verkopen doe je via PlaystationVerkopen.nl, zodat je profiteert van onze snelle service en eenvoudige aanmeldprocedure. Selecteer de console die je wilt verkopen en zie direct hoeveel we ervoor betalen. Zo kom je nooit verrassingen te staan.

Snel je PS4 games verkopen

Wil je naast je PS4 ook je PS4 games verkopen? Hoewel de PS4 games ook op de PS5 gespeeld kunnen worden, kunnen we het ons voorstellen dat je liever games wilt spelen die de rekenkracht van de nieuwe console optimaal benutten. Door je PS4 spellen te verkopen maak je weer budget vrij voor de nieuwste games die momenteel uitkomen. Misschien wacht je al een tijdje op een bepaalde game die binnenkort uitkomt. Verkoop je oude PS4 games en gebruik de opbrengst om die game te kopen. Verkopen via PlaystationVerkopen.nl levert je een mooi bedrag op. Zo is een PS4 Slim met twee controllers en spellen zoals GTA V en The Witcher 3: Wild Hunt al gauw 120 euro waard. Voor dat bedrag koop je bijna twee nieuwe topgames.

Je PS4 verkopen aan een winkel

Wil je jouw PS4 verkopen, maar vind je het idee van verkopen aan particulieren niet zo prettig? Door je PS4 te verkopen aan een winkel heb je meer zekerheid en ontvang je betere service. Je PS4 verkopen via PlaystationVerkopen.nl is zo geregeld. Binnen tien minuten staat jouw verzending klaar om onze kant op te komen. Het PostNL-verzendlabel verzorgen wij, zodat je niets hoeft voor te schieten. De verzendkosten van €3,95 verrekenen we met het totaalbedrag na het ontvangen van je spullen.

Supersnelle en betrouwbare service

Wil je jouw PS4 of PS4 controllers verkopen via een betrouwbare website? Dan ben je bij PlaystationVerkopen.nl aan het juiste adres. Met onze vaste prijzen weet je altijd waar je aan toe bent. Heb je vragen over onze werkwijze? Bekijk onze FAQ, je vraag staat hier vast tussen. Niet het geval? Neem dan even contact met ons op.

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock