Playstation Portable verkopen

De Playstation Portable is ondertussen alweer ruim 15 jaar oud en voorbijgestreefd door nieuwere apparaten, zoals de PS Vita en Nintendo Switch. En toch zwerven er nog heel veel PSP’s door het land. Sommige in het bezit van liefhebbers die er nog regelmatig mee spelen of het in hun vitrine hebben staan, andere liggen verscholen onder stapels verhuisdozen. Voel jij je aangesproken? Mooi, dan behoor jij tot een steeds zeldzamer wordend ras: de retrogamer. En laat dat nu net onze specialiteit zijn. Doe jezelf, je Playstation Portable en ons een lol en stuur al je PSP spullen naar ons op. Binnen 10 minuten heb je console, accessoires en games aangemeld en ben jij virtueel een paar tientjes rijker. 🤑


Jouw Playstation Portable spullen gemakkelijk verkopen:

  1. Stel je verkooplijst samen en zie direct welk bedrag je ontvangt.
  2. Stuur je spullen op met ons PostNL verzendlabel of breng ze langs in Utrecht.
  3. Je ontvangt het afgesproken bedrag binnen 3 dagen op je rekening.

Wat levert je PSP op?

Checken wat jouw Playstation Portable spullen opleveren? Zoek mijn PSP producten 💰


Je Playstation Portable snel verkopen

De Playstation Portable werd in 2004 aangekondigd als het alternatief voor de Nintendo DS. En de kleine rakker ging het gevecht met gestrekt been in. Een krachtigere processor, een beter scherm en een internetverbinding. Het hielp Sony een enorme markt van 80 miljoen gamers aan te spreken. Maar van die 80 miljoen PSP-bezitters zijn er nog maar weinig over. 📉* De meeste werkende consoles zijn in handen van liefhebbers of mensen die allang vergeten zijn dat ze het ding überhaupt nog hebben liggen. Met onze websites PlaystationVerkopen.nl en RetroPlaystationKopen.nl verbinden we beide groepen. Jij kunt je Playstation Portable eenvoudig en snel verkopen voor een eerlijke prijs en wij maken er weer iemand anders blij mee. We verkopen ‘m niet zomaar door, maar zorgen ervoor dat alles weer perfect werkt.

*Deze grafiek heeft geen wetenschappelijke basis. Het is mogelijk geen correcte weergave van het aantal PSP's die in het wild leven. 🤓

In drie stappen van je hele collectie af

Wil je jouw Playstation Portable verkopen zonder gedoe? In tegenstelling tot verkoopplatformen als Marktplaats ben je bij PlaystationVerkopen.nl zeker van een prettige ervaring. Je komt niet in contact met de kopers, die moeite en frustratie blijft je bespaard. Geen veel te lage biedingen, geen mensen die vragen of ze je PSP mogen ophalen terwijl jij alleen wil verzenden of andersom. Wij handelen als gamers onder elkaar. 🎮 Meld je console aan, breng je verzenddoos naar een PostNL-punt bij jou in de buurt of breng ‘m naar ons kantoor en binnen drie dagen heb jij een mooi bedrag op je rekening staan.

Meld je paklijst aan

Meteen je PSP verkopen kan via PlaystationVerkopen.nl? Steek geen tijd in het maken van mooie foto’s en een wervende advertentietekst, het invullen van een formuliertje met je gegevens is het enige wat wij van je vragen. Verkoop je Playstation Portable zonder zorgen via onze website. Selecteer de items die jij kunt missen en zie direct hoeveel het je oplevert. Voor vragen over onze werkwijze verwijzen we je door naar de FAQ. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan even contact met ons op. We helpen je graag verder.

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock