Playstation 5 Verkopen

Ben je jouw Playstation 5 al zat? Of je uitgespeelde PS5 Games inruilen voor een andere? Bij ons ben je aan het juiste adres! Met een paar klikken op de knop en een paar minuten van je tijd kan je weer een flink aantal hardverdiende centen terugverdienen! Door het product direct aan ons te verkopen in plaats van een anonieme vreemdeling op Marktplaats garanderen we je een transparante controle en eerlijk bijbehorende prijs. Na onze inspectie ontvang je direct het geld van ons, en gaan wij aan de slag om een nieuwe koper voor je PS5 te vinden! Verkoop je PS5 zo snel mogelijk gezien de ontzettend hoge belangstelling naar deze zeldzame console!


Jouw Playstation 5 spullen gemakkelijk verkopen in 3 stappen:

  1. Stel je verkooplijst samen en zie direct welk bedrag je ontvangt.
  2. Stuur je spullen op met ons PostNL verzendlabel of breng ze langs in Utrecht.
  3. Je ontvangt het afgesproken bedrag binnen 3 dagen op je rekening.

Wat is je PS5 waard?

Checken wat jouw Playstation 5 spullen opleveren? Zoek mijn PS5 producten en je ziet direct wat voor bedrag je kunt verwachten.💰


Jouw PS5 verkopen via PlaystationVerkopen.nl

Als je dit leest, weet je als het goed is hoe lastig het is voor gamers om tegenwoordig een Playstation 5 te kunnen kopen. Met maar enkel 20 miljoen wereldwijd verkochte exemplaren tot dusver en een langzaam productieproces probeert bijna elke gamer een exemplaar te bemachtigen. Jouw Playstation 5 is daarom dus goud waard, en door die aan PlaystationVerkopen.nl aan ons door te verkopen, geniet je van snelle service, een eerlijke beoordeling en een eenvoudige aanmeldprocedure. Via dit proces kan je makkelijk de producten selecteren die je wilt verkopen, en krijg je ook een indicatie hoeveel geld je van ons kan ontvangen. Zo weet je altijd wat je te wachten staat.

Vliegensvlug je PS5 games verkopen

Heb je al genoeg van de uitgespeelde spellen op je PS5, of wil jij al af van jouw hele PS5 collectie inclusief games? Door je games aan PlaystationVerkopen.nl te verkopen verdien je weer een paar centjes terug om nieuwe games binnen te halen! Gezien de grote eis van PS5 games en apparatuur ben je gegarandeerd om een fijn bijdrag te ontvangen.

JE PS5 verkopen aan een winkel

Het is begrijpelijk als jij je niet prettig voelt bij het idee om jouw consoles en games door te verkopen aan particulieren. Door jouw spullen aan een winkel zoals ons te verkopen heb je meer zekerheid, transparantie en betere service. Binnen enkele minuten kan jij ervoor zorgen dat jij je spullen direct naar ons op kan sturen. Wij maken een PostNL-verzendlabel voor je aan, zodat jij niets vooraf hoeft te betalen. Wij zorgen ervoor dat de verzendskosten van €3,95 met het totaalbedrag wat je ontvangt verrekend wordt.

Meer vragen

Mocht je meer willen weten over de specifieke details achter ons in- en verkoopproces, bekijk dan onze FAQ, of neem contact met ons op via mail of telefoon!

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock