Playstation 2 verkopen

Wil jij jouw Playstation 2 verkopen? Heb jij nog een van deze legendarische consoles in de kast staan en speel je er eigenlijk niet meer op? Dat is niet alleen zonde van je goed functionerende console, het scheelt je ook een paar tientjes in je portemonnee. Door je Playstation 2 te verkopen ontvang je niet alleen een mooi bedrag, dat je weer in nieuwe games kunt investeren, je maakt er ook iemand anders blij mee. Via PlaystationVerkopen.nl kun je jouw PS2 verkopen in vier eenvoudige stappen. We hanteren vaste prijzen, zodat je altijd een eerlijk bedrag voor jouw PS2 en spellen krijgt. Bespaar jezelf de moeite van het verkopen van spullen via Marktplaats en profiteer direct van onze supersnelle service: binnen drie werkdagen ontvang je het bedrag op je rekening. Verkoop jouw PS2 vandaag nog!


Jouw Playstation 2 spullen gemakkelijk verkopen:

  1. Stel je verkooplijst samen en zie direct welk bedrag je ontvangt.
  2. Stuur je spullen op met ons PostNL verzendlabel of breng ze langs in Utrecht.
  3. Je ontvangt het afgesproken bedrag binnen 3 dagen op je rekening.

Wat levert je PS2 op?

Checken wat jouw Playstation 2 spullen opleveren? Zoek mijn PS2 producten 💰Je oude Playstation 2 verkopen

De Playstation 2 is de meest verkochte console ter wereld. Met bijna 160 miljoen verkochte eenheden is het veilig om te zeggen dat haast iedere fanatieke gamer wel een of zelfs meerdere Playstation 2-consoles heeft gehad. Wat we met absolute zekerheid kunnen zeggen is dat jij vele honderden uren met je Playstation 2 hebt doorgebracht. Alleen, of met je vrienden, maar gespeeld heb je. Deze mooie herinneringen zullen je altijd bijblijven, maar misschien is het toch beter om de Playstation te verkopen. Een PS2 levert je namelijk een mooi bedrag op en via onze verkoopsite maken we iemand anders weer blij met jouw gebruikte Playstation 2. Uiteraard zorgen we er wel eerst voor dat de Playstation weer goed functioneert, mocht dat niet het geval zijn.

Je Playstation 2 spellen verkopen voor vaste prijzen

Naast het verkopen van je PS2 kun je via PlaystationVerkopen.nl ook je oude Playstation 2 spellen verkopen. Je PS2 spellen verkopen doe je net zo eenvoudig als het verkopen van de Playstation 2 zelf. Je selecteert de PS2 games die je wilt verkopen, zet ze op je verkooplijst en meldt deze lijst aan voor verkoop. Wij regelen een PostNL-verzendlabel voor je, als is zelf langsbrengen bij ons kantoor in Utrecht ook mogelijk. Na het verzenden van je spullen heb je binnen drie werkdagen het geld op je rekening. Eenvoudiger en sneller dan dit kan het haast niet. Jouw PS2 verkopen doe je dus via PlaystationVerkopen.nl.

Meld je Playstation 2 en games nu aan

Wil jij jouw Playstation 2 verkopen binnen tien minuten en zonder gedoe? Selecteer jouw console, de games die je nog hebt liggen en het aantal controllers dat je wilt verkopen. Je ziet direct hoeveel we voor je spullen betalen en komt nergens voor verrassingen te staan. Na het ontvangen en controleren van je pakket halen we de verzendkosten van het totaalbedrag af en maken we het geld direct naar je over. Wil je meer weten over onze werkwijze, kijk dan even in de FAQ. Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op.


verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock