Wanneer kies je voor Als Nieuw, Goed, of Acceptabel

De condities waar je uit kunt kiezen voor de producten die je aan ons gaat verkopen zijn GoedAcceptabel en Als Nieuw. Het liefste wil je natuurlijk dat als wij het gaan controleren, dat wij het helemaal met je eens zijn over welke staat het product heeft.

Het beste is dan ook dat je het product even goed nakijkt zodat je niet tegenover verassingen hoeft te komen staan.

Als je een stapel disc games verkoopt, raden we je aan om die ook even om te draaien. na al die mooie jaren zou het zomaar kunnen dat de game een aantal flinke krassen heeft opgelopen. 🥚

Als Nieuw

Het product kan als nieuw verkocht worden. Er zijn geen enkele gebruikssporen zichtbaar.

Slechts een klein deel van de producten wordt beoordeeld als Als Nieuw.

Goed

Het product is in nette staat en functioneert perfect. Lichte verkleuringen, krasjes en gebruikssporen zijn toegestaan. Bij cartridge games is het van belang dat het label nog helemaal intact is, CDs mogen alleen lichte krasjes hebben.

Ongeveer 50% van de producten wordt beoordeeld als Goed.

Acceptabel

Het product heeft serieuze gebruikssporen, maar functioneert nog goed. Voorbeelden hiervan zijn diepere krassen in de console, verkleuringen van consoles en cartridges, lichte labelschade, lichte krasjes op het scherm, viezigheid, etc. Richtlijn is dat het product met wat schoonmaakliefde en reserve-onderdelen weer helemaal netjes te krijgen is.

Ongeveer 40% van de producten wordt beoordeeld als Acceptabel.

Defect

We gooien zo min mogelijk weg en proberen in al die oude pareltjes weer nieuw leven in te blazen. Dus ook als een product defect is, kunnen we er in de meeste gevallen nog een vergoeding voor geven. Bijvoorbeeld omdat we het apparaat kunnen repareren of omdat we onderdelen kunnen hergebruiken.

De prijs die je ziet is een grove indicate. Aan de hand van het specifieke defect van jouw product kan de vergoeding wat lager of soms een stuk hoger uitvallen.

Niet Acceptabel

Soms heeft een product dermate veel gebruiksschade dat we deze niet kunnen innemen of er slechts een lage vergoeding voor kunnen geven.

Wees kritisch bij twijfel

Als je twijfelt kun je hem beter iets strenger invullen voor jezelf. Dan kan het bij de beoordeling alleen maar meevallen.

Onze inkoop ninja's staan aan jouw kant en als zij een product kunnen upgraden naar een mooiere staat, zullen ze dat ook zeker doen. Daar worden ze blijer van dan een product afkeuren, plus het is beter voor jouw aanleverbonus.

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock