Hoe haal ik het maximale uit mijn aanleverbonus

Bovenop het geld voor de producten, kun je ook een aanleverbonus krijgen. Een beetje extra dus om je te belonen als je de spullen netjes bij ons aanlevert.

  • Jij krijgt wat meer centen voor de producten. 💰
  • Onze inkoop ninja's zijn blij, omdat ze je producten sneller kunnen verwerken.

Jij blij. Wij blij. Je bankrekening blij. Iedereen blij. 😊

Gemiddeld ontvangen verkopers 60% van de maximale aanleverbonus.

Ga jij voor de 100%? Met deze tips wordt dat een eitje!

Stap 1: Zorgvuldig Invullen

Stap één is om de producten correct en eerlijk in te vullen. Geen zorgen als er een dingetje net niet klopt, dat rekenen we je niet aan. Als maar wel duidelijk is dat je je best hebt gedaan om het zorgvuldig in te vullen.

De condities waar je uit kunt kiezen zijn Goed, Acceptabel en Nieuw. Je kunt hier meer lezen over wanneer je welke staat kiest.

Twijfel? Wees dan beter aan de strenge kant. Als de staat uiteindelijk beter is dan je hebt ingevuld, zullen onze inkoop ninja's met liefde upgraden - daar worden wij ook alleen maar blij van.

Stap 2: Schoonmaken

Je kunt een hoop winnen door je producten even goed schoon te maken.

Niet alleen in de aanleverbonus, maar ook in de beoordeling van de individuele producten. Een console die qua staat Acceptabel is, kun je met een oude tandenborstel en een paar minuten schoonmaakliefde soms zo maar weer omtoveren tot Goed en dat kan een hele hoop schelen.

Het is wel aan te bevelen de tandenborstel na schoonmaak niet meer voor persoonlijke hygiëne te gebruiken. 🛁

Stap 3: Netjes verpakken

Zorg dat je producten allemaal netjes in een stevige doos zitten. Veel opvulmateriaal is vaak niet nodig als je een stevige, goed passende doos hebt.

We krijgen de gekste dingen als opvulmateriaal - oude handdoeken, gordijnen, hele ladingen toiletpapier en zelfs kussens en trainingsbroeken. Leuk natuurlijk, maar handiger om gewoon een goede doos te pakken en dan kan je oude trainingsbroek naar de kringloop te brengen.

Gescheiden Consoles

Als je producten van meerdere type consoles bij elkaar in een doos hebt (bijv. Playstation 2 en Nintendo Gamecube bij elkaar), zorg dan dat deze goed gescheiden zijn.

Games op Alfabet

Als je veel spellen opstuurt, is het top als je ze op volgorde van je verkooplijst - dat is op alfabetische volgorde per console - in de doos stopt.

Bekabeling

De consoles komen vaak met bekabeling. Je doos met producten is veel netter als die kabels allemaal netjes bij elkaar zijn gebonden. 💪

Dat klinkt als veel werk

Geen stress. Niks moet.

Wij zijn er natuurlijk ook voor het gemak. Alles in een doos gooien. Verzendlabel erop, en hoppakee, geld op je rekening. Daar zijn we natuurlijk voor. 😀  

Bonus

Het heet niet voor niets een bonus. Dus wil je nou een paar euro extra scoren, en tegelijkertijd ons een glimlach bezorgen? 💰🙂 Dan kom je met deze tips een heel eind.

verkoopdoos winkelmandje user fire tv circle gamepad star checkmark checkmark circle search lock